Projectleider

Projectleider

Om onze verdere groei te ondersteunen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven technisch talent voor het uitwerken en begeleiden van projecten.

Functieomschrijving

In deze gevarieerde functie zal je verschillende projecten opvolgen en coördineren. Je start vanaf het eerste klantencontact waarbij je ter plaatse de vraag van de klant analyseert. Na overleg met de klant over de finale uitwerking van zijn project maak je de offerte op waarbij je ondersteund wordt door onze specialisten prijscalculatie. Bij opdrachtbevestiging ga je de finale opmetingen gaan doen en aansluitend de lay-out of machine uittekenen in 3D. Dit doe je deels zelf alsook samen met onze professionele tekenaars/ontwerpers die ook kunnen ingezet worden om de nodige capaciteit voor je project te realiseren. Je overschouwt gedurende het hele project het verloop ervan en stuurt bij waar nodig.

Je hebt reeds ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent een praktische projectleider/ontwerper met sterke interesse voor machinebouw. Je weet op een eenvoudige manier degelijke oplossingen te vinden voor technische vraagstukken.

Je hebt wat commerciële feeling.

Je werkt binnen ons team van engineering. Je hebt de mogelijkheid om de theorie om te zetten naar de praktijk.

 

Profiel

Je beschikt over een bachelor of master elektromechanica, industrieel ontwerpen, ... of gelijkwaardig door ervaring.

Je bent geboeid door technisch uitdagende projecten en je weet technische knowhow te koppelen aan praktische toepasbaarheid.

Enige affiniteit met voedingsindustrie, land- of tuinbouw is een pluspunt.

 

Aanbod

Wij bieden je een vast contract aan, een correct loon in verhouding met uw functie en uw ervaringen. Je komt terecht in een familiale omgeving waar je kan rekenen op een team van gemotiveerde collega’s die je goed zullen opvangen en begeleiden. Onze troeven? Een goede werksfeer waar iedereen zich thuis voelt en kansen naar opleiding toe. We voorzien een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen.

Interesse?

Neem dan contact op met Dhr. Pieter Buseyne (monteur/technieker/productiemedewerker/magazijnier) of Lode De Boe (ontwerper/projectleider/calulator) op het nummer 051 70 10 88 of stuur uw cv naar sollicitatie@stumaco.be.