Stumaco: Machines voor de voedingsindustrie.

STUMACO: Studies, machines en constructies

STUMACO: Studies, machines en constructies

Uw specialist in machineconstructie en maatwerk

Stumaco (gevestigd in België) heeft zich gespecialiseerd in de bouw van machines in roestvast staal. We richten ons vooral op de voedingsindustrie. Toch bouwen wij ook machines en complete installaties voor andere sectoren, zoals de tabaksector en de waterzuiveringindustrie.

Machinebouw gaat bij ons van A tot Z. Wij doen zowel het ontwerp als de constructie in ons bedrijf zelf. Voor de montage komen we bij u ter plaatse. Service en onderhoud van de machines kunt u ook na de oplevering nog bij ons krijgen. Ook voor de aankoop en de inbouw van specifieke machines kunt u bij ons terecht. Bovendien leveren we machines op maat, wisselstukken, draaiwerk en andere constructies. Ons gamma varieert van kleine herstellingen tot complete verwerkingslijnen.

Indien u niet 1 machine wenst maar een volledige lijn, stellen wij u graag onze totaalconcepten voor.

Samen met u werken we een volledige lijn uit. We werken uw ideeën tot in de details uit, komen alles bij u opmeten en werken dan een detailontwerp van de lijn uit. Nadien kunt u natuurlijk nog veranderingen aanbrengen. Het spreekt voor zich dat deze lijnen volledig op maat worden gemaakt. U zegt waar de machines moeten komen. En wij zorgen dat ze er passen. Kijk gerust op de bijhorende pagina voor meer info over ons maatwerk.

Uw bedrijf kan bij ons ook allerhande pipinginstallaties vinden. Wij verzorgen uw perslucht en watertoe- en afvoer.

U kunt er zeker van zijn dat al onze producten van hoogstaande materialen gemaakt zijn. Zo hebben we een ruim aanbod inoxconstructies. Niet alleen vanwege de hygiëne, maar ook voor het onderhoudsgemak.

U staat steeds in contact met 1 vast aanspreekpunt. Zo verliest u geen kostbare tijd. Dit aanspreekpunt is de projectingenieur. Die zoekt samen met ons ingenieursteam naar een oplossing die aan al uw wensen voldoet.

Interesse in een van onze producten of diensten? Contacteer ons en wij helpen u graag verder.

 

Contacteer ons meer over Stumaco